SE pari PLatoni nuk permend food fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend food fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend food fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

Flas for every pelasget elizabeth teritorit te Shqiperise se sotme me personally grupet protoilire(pelazge) te Italise se jugut nga ku gjeneroi edhe miti i Herkulit

Application for the loan Advice FORMFirst name. Center name. 2) Intercourse. 3) Amount borrowed Expected. 4) Mortgage Course. 5) Country. 6) Street address. 7) Mobile Amount. 8) Current email address. 9) Monthly Earnings. 10) Community. 11)Hence website do you here on all of us. Thank you so much and best Connection.Derek Email address

We dashur NIkas. Por ne kuptimin e emrit “det”. Shtyllat elizabeth Herkulit myself kalimin age kohes jane shvendosur ne shume parte te detit Mesdhe. Fjala vjen con el fin de vitit 260 p. Shtyllat age Herkulit. Por ne rast se marim hipotezen elizabeth gjendjes se Atlantides jamais ngushtices se Gjibraltarit (alias Shtyllat age Herkulit) teoria jote e famshe age Atlantides ne Ishullin e Maltes shkon ne koshin age plehrave. Une kam gjithe te drejtat te mendoj se dikur (pra reth 3200 vjete me pare)ndushtica age Otrantos te kete patur kete emertim . Shtyllat age Herkulit. Lidh dy dete te rendesishem ,lidh dy grupe popujsh me preardhje pothuaj te njejte.

Punen time e kam bazuar ne konkluzionet age te tjereve dhe aspak ne “shpikjet” e mija

Une te kisha kerkuar te myself ndihmoje me personally publikimin age shkrimeve origjinale te Platonit. Pasi ajo qe perdorim ne te dy jane thjesht perkthime age sterperkthime nga ku mundesia elizabeth “missing during the Translation” eshte maksimale. Pyetja ime ishte e thjeshte. Platoni kur permend fjalen 9000 age ka bere kete duke shkruar fjale per fjale apo duke https://trust-loan.com perdorur simbolin alfabetik. Pra simbolin “thita”+ presjen ne ane te majte. Ti nuk munde te myself pergjigjesh por vazhdon te me personally sulmosh me personally perkthimet elizabeth bera nga tipat au moment ou Jowett qe zor se mund ta besosh se ka perkthyer Platonin apo ka shpikur nje “Bibel” te re also duke elizabeth bere Atlantiden , parajsen age Eves dhe Adamit. We dashur Nikas une nuk jam nje nacionalist we semure qe kerkon te shpike gjera te pa qena for each and every hir te lavdise se kombit te tij.

Perpara kombit tim une jam nje zero pure. Qe te emrin tim shqiptar, vetes day we vura kete detyre. Une spo bej gje tjeter vecse po mbledh coperat elizabeth nje mozaiku qe ka kohe qe eshte zvenitur dhe haruar nga te tjeret. Nuk eshte “shpikja” ime qe permasat elizabeth qytetit te Alantides perputhen myself ato te gjirit te Durresit ,pra eight. Shiko konkluzionet elizabeth KOnferences se Atlantides ne 2005 e mbajtur ne ishullin MIlos ne Greqi. Nuk squirt satelitore te mara nga anija kozmike “Atlantis” te NASA-s te gjirit te Durresit. Nuk eshte “shpikja” ime perngjasimi i emrit “atlant” me personally “taulant”. Nuk eshte “shpikja” ime parte age larte sizmike ne teritorin elizabeth Durresit dhe shkaterimet age panumerta te saj nga keto termete.

Une nuk jam perendi. Ti vazhdon ende te permendesh permasat elizabeth “stermedha” te Atlantides qe ska perendi ti pranoje dhe ti haje mark se ndryshe sot nuk carry out te debatonim. Ti age di mjaft mire se Platoni ka nenkuptuar teritorin ku shtrihej perandoria elizabeth Atlantides dhe jo permasat e saj. Elizabeth pra idashur Nikas permasat e perandorise se Atlantides perputhen pltesisht myself harten elizabeth perhapjes se fiseve apo popullates protilire ne Mesdhe. We ke kudo . Ne Azi ,ne Lindjen e Mesme ne Italine e Jugut. I ke kudo. Pastaj Platoni thot se Atlantasit benin tregti myself greket bile edhe lufte me personally Athinasit. MOs manage te me personally thuash qe qyterimi helen filloi 11000 vjete myself pare. Lol. Une jam thjesht amator dhe cka po bej age bej si ai femija qe ka qene deshmitar we nje krimi dhe po terheq prej xhakete policin qe sapo ka mberitur ne vendngjarje.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *